Copyrights @ To Be HurulAini 2014. Designed By Templateism.com | Templatelib.com

Tuesday, April 14, 2015

17 comments:

  1. Nice post akak

    warm regards from Banda Aceh

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...hai, sya akan becuti di busan korea awal mei next year...so, boleh tlg emelkan jadual pengangkutan ke? Klau ada schedule ke seoul, pun okay jg...nie emel sya elinabdulrahim@gmail.com ...tqia! :)

    ReplyDelete
  3. Hi! Blogwalking for my trip next year , good tips :)

    ReplyDelete
  4. salam, blog yg best! hehe

    bole saya dapatkn itenary awak? saya akan ke korea next year. thanks ya :)

    ReplyDelete
  5. Terbaiklah sis!!
    Boleh pm iti kat sy?
    My email : myanomy@gmail.com
    May Allah bless u always

    ReplyDelete
  6. Salam hurul aini.. Boleh nak tgk itinerary? Sy akan ke korea next month! emel: azam.sas711@gmail.com
    Thank youu

    ReplyDelete
  7. Salam hurul aini.. Boleh nak tgk itinerary? Sy akan ke korea next month! emel: azam.sas711@gmail.com
    Thank youu

    ReplyDelete
  8. Salam
    Kalau x keberatan boleh share itinerary dgn saya? Insylh next month saya ke busan-jeju
    hidayah.ermana@gmail.com
    Tq

    ReplyDelete
  9. Salam.. syafira here.. Boleh nak tgk itinerary? Sy akan ke korea hujung tahun.. email sye nothingbetter29@gmail.com.. thank u..:-))))

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum :) blh x share itinerary ke korea ke email sy aj.myname@ymail.com thank you :) May Allah bless u :)

    ReplyDelete
  11. Salam. Hai! Saya nk mintak advice for last minute (as in less than 2months) planning to seoul this year. And bole share itinerary awak tk? Here's my mail khalidahazhar@gmail.com. Thanks in advance 😊

    ReplyDelete
  12. Salam boleh share iti...normawati1711@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Nice entry sis.In shaa Allah saya akan ke Seoul. Boleh sis kongsikan iti sis di nazatulatilah95@gmail.com Thank you sis :)

    ReplyDelete
  14. Nice entry sis.In shaa Allah saya akan ke Seoul. Boleh sis kongsikan iti sis di nazatulatilah95@gmail.com Thank you sis :)

    ReplyDelete
  15. Salam Kenal dari saya dari Ulsan, KOrea. Nice itinerary yang awak buat tu. Saya cadangkan kalau datang korea lagi cuba la lawat bandar Ulsan dan Gyeongju. Sini banyak tempat cantik-cantik cuma x popular je hehehe

    ReplyDelete
  16. saya nak tanya.... if 1 day trip to gyeongju worth it tak?

    ReplyDelete