Copyrights @ To Be HurulAini 2014. Designed By Templateism.com | Templatelib.com

Monday, November 22, 2010

8 comments:

  1. OMG, this

    "me yang tak pernah nak be in relationship with others. Me yang tak reti nak ‘berkawan-kawan dengan lelaki dengan tujuan mana tau nanti boleh dijadi boyfriend’. Me yang tak berapa nak sosial. Me yang not that attractive enough. Me yang kinda strict and know my limit with guys around me."

    kinda same with me too!!! hhaha

    part2 atur2 ni serius tak boleh terima. Ada sorang ni dulu hampir2 tapi sbb me tak setuju maka tak jadi.LOL.

    ReplyDelete
  2. unnie..pernal baca blog kak chika tak?? nurulism asenya..tentang love story dia, mcm dlm novel.. siyes..dia pon lebey kurang mcm unnie gk kot..sweet sgt2.. one fine day there will someone with u that share sweet sour in ur life..

    ReplyDelete
  3. OMG!

    "Letak ketepi soal bersedia atau tidak, perkara paling basic…aku takde calon pun nak dibuat jadi suami….hahahaha…LOL. Yup, me yang tak pernah nak be in relationship with others. Me yang tak reti nak ‘berkawan-kawan dengan lelaki dengan tujuan mana tau nanti boleh dijadi boyfriend’. Me yang tak berapa nak sosial. Me yang not that attractive enough. Me yang kinda strict and know my limit with guys around me."

    agak sama! hahaha!

    :D

    i belive one day nanti kita akan dipertemukan dengan jodoh kita. benda-benda ni tak boleh rushing sangat. insyaallah one day u will find your soulmate. :D

    ReplyDelete
  4. hehe, i feel you girl... aku tengok kengkawan keliling dah start bercouple secara serius.. takde daa cinta2 monyet zaman skolah dulu.. tinggal aku jer, yang nak takot2 lagi.. aku stuju nak kawen kena prepare byk2.. especially bab2 agama... hoho, i feel you.. hahahahha

    hotaru no hikari tue best ke? kakak aku suh tengok, tapi tak layan sebab member cakap cite tue tak banyak jiwang2..

    ReplyDelete
  5. [...] This post was mentioned on Twitter by hurulaini and hurulaini, Sumijelly™. Sumijelly™ said: RT @hurul_aini: Somehow this entry jd confession single people...go go go...aja-aja fighting^^ http://hurulaini.net/warkah-untuk-si-dia- ... [...]

    ReplyDelete
  6. What! dulu anem macam ni juga.ops..
    salam:P

    ReplyDelete
  7. "Yup, me yang tak pernah nak be in relationship with others. Me yang tak reti nak ‘berkawan-kawan dengan lelaki dengan tujuan mana tau nanti boleh dijadi boyfriend’. Me yang tak berapa nak sosial. Me yang not that attractive enough. Me yang kinda strict and know my limit with guys around me"
    aigoo... baca ni plus tgk WGM rasa jugak tmpias nak kahwin... tp dlm msa yg sma takut ngn komitmen... dari kecik dok sorng...tiba2 everything have to share...hmm... tp nk jumpa YunHo dlu la baru nak cari husband buley x?? puahaha... :oops:

    ReplyDelete
  8. hehehe wana.. tak nak carik husband dulu ke baru jumpa YunHo? iyalah kan.. kot2 bila jumpa Yunho nanti... pengsan.. susah sket..yunho x de masa nak angkat pi spital.. hubby boleh tolong angkat.. jaga makan minum sebab bini dia pengsan jumpa artis kesayangan... ngehehehehehe~

    ReplyDelete