Copyrights @ To Be HurulAini 2014. Designed By Templateism.com | Templatelib.com

Monday, May 31, 2010

17 comments:

  1. jap. check spelling dulu.. Dollar ye, bukan dollor.. :lol:

    ah yess, sangat berilimiah discussion kita kot, sampai org kata kita giler, pastu siap planning budget utk next2 month.. wakakaka

    lagi satu, jgn sesekali beli album2 tu dr ebay,melainkan kalau uolls dah kaya sgt, sebab beza harga sgt melampau ye, so senarai2 tmpt utk shopping album yg tersenarai di atas adalah yg terbaik setakat ini...
    yang penting kene ada strategy dan rajin2 survey juga rajin bertanya...

    aku rasa pasni ko boleh letak cara2 nak beli digital singles mcm aku buat tu plak utk sapa2 yg tak mampu beli album.... hhohohoh ;-)

    ReplyDelete
  2. LOL...kekeke...thank my official typo checker
    :mrgreen:

    owh ya...digital single....nanti tambah...ahahaha

    ReplyDelete
  3. apo pasal dollor jadik eh??? :cry: :cry:

    ReplyDelete
  4. [...] This post was mentioned on Twitter by hurulaini, hurulaini. hurulaini said: New blog post: What you need to know before Online Shopping http://gengblogger.com/read/145980 [...]

    ReplyDelete
  5. and ambe pula check spelling kimchi..

    ilmiah ye kimchi.. bukan ilimiah.. hohoho

    ReplyDelete
  6. :lol: hahahah.. ko tgk la aku taip komen tu kul brp shee... tu taip dalam gelap punye pasal.. lol..

    ReplyDelete
  7. ebay mahal kan? Terkezutttt tengok harga barang2 kat situ.Berganda-ganda mahal dari nilai sebenar.huhuhu

    ReplyDelete
  8. sebab eBay

    1. bukan Official Seller
    2. based on Auction.
    3. kadang-kadang jual benda yg rare tak publish dah.

    tp eBay sangat sesuai utk merchandise collector sbb ramai jual benda yang sama, kadang-kadang boleh dapat complete set (eg Cards, posters)
    ;-)

    ReplyDelete
  9. thanks alot kak *fuh banyak info dapat malam nih plus tips pasal paypal lagi,macam study pun ada nih~

    owh cik kimchi terima berapa banyak barang?I mean dia order banyak ke..sebab saya order 3 stuff kat yesasia *beli banyak semata2 nk free shipping haih..dah banyak dengar cerita pasal tax custom,bimbang r jugak~ :cool:

    ReplyDelete
  10. kekeke...you're welcome ;-)

    x sure plak byk mana barang kimchi byk ke tak....tapi kalau 3 je okay la kot...semalam saya trima postage via registered air mail (bukan dr yesAsia)...3 cd gak...xde pun custom tax etc....ehehehe

    p/s: Formula kalau nak beli kat YesAsia, memang beli dlm 3-4 CDs...hohoho....free-shipping means extra 1CD compare to other place
    :razz:

    ReplyDelete
  11. owh...merchandise collector....patut pun ramai yang gila-gila nak beli first press limited edition semua....kekeke (ceh, aku la tu)...

    tp mmg byk benda dh rare dh skarang even baru keluar tahun lepas...sob sob

    ReplyDelete
  12. [...] I’m writing this review as for future reference for anyone who wants to purchase. The fact that i’m also just know what does it mean by jacket size card; different jacket album and why first press usually become special. Plus as for supporting example for my previous entry: What you need to know before online shopping? [...]

    ReplyDelete
  13. wah.. sugoi!! hehe..thnx for sharing :idea:
    :grin:

    ReplyDelete
  14. [...] get this through a forum…hohoho. Remember back what i said HERE…lol. Okay, lets see what’s inside this album [...]

    ReplyDelete
  15. thanks for the review. i know quite a bit about yesasia as i mostly order from them. i have ordered once from cdjapan n i absolutely love the packaging although the shipping is quite expensive. i just recently preordered jyj album from cdjapan hopefully i will receive it soon.

    i stalk dvdheaven, hmvjpan, and amazonjp alot too but i have to yet purchase from these site. shipping for dvdheaven is quite expensive n i havent found a good review on thier packagin so im kinda scared to try them out.

    ReplyDelete
  16. thxs . byk mmbntu ni ^^
    but 1 more, i would like to ask how to make International Postal Money Order ? huu could u explain more ? or email me at atikahsakinahamir@yahoo.com . sgt ta paham cmne na wat IPMO . saye na beli Beast Japan Premium Edition T~T

    ReplyDelete
  17. msih on ke thread ni? citer the great queen seonduk ade tak? bpe cd seme?

    ReplyDelete