Copyrights @ To Be HurulAini 2014. Designed By Templateism.com | Templatelib.com

Tuesday, May 11, 2010

26 comments:

  1. huhu....blog Hurulaini pun best ape :)
    hehe
    banyak info korea n japan kat sini
    best!

    ReplyDelete
  2. blog2 fav aku ialah blog2 yg bg aku info baru, yg bg input berguna kat aku..hehe

    ReplyDelete
  3. [...] This post was mentioned on Twitter by hurulaini, mohd hafizuddin. mohd hafizuddin said: RT: @hurul_aini: New Blog Update: 5 Blogger sumber inspirasi hurulaini ~ http://bit.ly/bu8ib2 ^^ sila RT jika anda suka :) [...]

    ReplyDelete
  4. yang laen2 belum familiar lagi.
    tapi saifulislam, memang tabik spring.
    terasa sangat kerdil bila baca entri dia.

    nanti nak jalan2 kat blog lain jugak.

    ReplyDelete
  5. whaha..waiem nye blog..bleh je wiken tinggal untuk diporak peranda oleh geng ottoke..ahaha..blog paling sempoi ...caya lah waeim..

    ReplyDelete
  6. hoho .. baru boleh komen sbb bukan entry ttg artis korea .. anyway .. learning is from cradle to the grave, :)

    ReplyDelete
  7. boleh tak nak angkat spandok setujuuuu! huhu. kadang2 setengah2 blog ni blog asalkan blog + ada entri puluh2 satu hari. tapi isi kandungan? hurm. kalau yg mmg ada kansungan menarik tu best la.. ada juga yg ada ciri2 ni... cuma x ramai la.. :) tp cakap2 pun, blog sy sndiri pun masih tercari2 identiti.

    tujuan blog masing2 berlainan. ada yg nak jana duit, ada yg nak dpt populariti, ada jg yg just nk blog for fun... tak kisah la apa2 pun tujuan, asalkan jgn susah kan org lain, sudah la kannn... hehe

    ReplyDelete
  8. semua blog yang lebih daripada setahun dah dapat Google Authority.

    huh~ Susah nak dapat tu..

    ReplyDelete
  9. sokong ko nya statement last tuh.. hebat2 blogger atas tu.. haha menteil tempat pertama ye.. kene la dak tu blanje ko satu HDD WD... kan menteil kan?

    ReplyDelete
  10. blog ni pun menarik, cantek. bagus. :)

    ReplyDelete
  11. Masing-masing ada masalah sendiri.. ops silap tu lagu Kedai Kopi.. Masing-masing ada cara tersendiri dlm menulis cuma terpulang pada persepsi pembaca...
    blogger kat atas tu memang power...

    p/s:- ntah bila nak power cam diorang ntah

    ReplyDelete
  12. thank untuk info nie...

    bro xde masa sgt nak melawat blog2 otai nie.. haraplawat blog rakan-rakan bro dari zaman bro mula berblog lagi

    kerjaya membataskan masa he..23x

    anyway.. salam kenal ek

    ReplyDelete
  13. bercerita mengenai identiti, aku pernah keliru dengan identiti sewaktu aku menulis blog dulu.. mungkin terpengaruh dengan penulisan blogger yang lebih otai..

    tapi akhirnya menjadi diri sendiri lebih seronok.. jujur dalam menulis lebih nikmat sebenarnya.. hehe..

    tq.. akan diletakkan di testimoni menteil.net

    :|

    ReplyDelete
  14. heheheh masing2 ada blog inspirasi tersendiri.

    sekarang banyak blog dibuat sebab nak dapat traffic tinggi tapi isi tah pape. Maksudnya macam isi2 tu bukan ditulis dari hati. Entry copy paste. Don't like it.

    ReplyDelete
  15. Kamsahamnida...hehehe

    Tatau apa nak cakap. Mcm yang tertulis kat interbiu Budiey, mcm tu la. Dulu, kini dan selamanya barangkali.

    Berblog hanya suka-suka dan hobi. Dengan izin Allah dapat tambah kenalan.

    Bak kata Menteil, "menjadi diri sendiri lebih seronok, jujur dalam menulis lebih nikmat..." Saya setuju beno ayat ni...hehehe

    ReplyDelete
  16. :| eh cane leh masuk list nih?
    sekarang dah malas nak menulis.
    latest 20 entries semua tak berguna. haha

    ReplyDelete
  17. 3 dari 5 tu mmg aku biase juge jenguk..2 lagi tuh..baru..aku suke yg no2 tuh..mesti aku terjah lepas nie..thanks yer..

    ReplyDelete
  18. haish, takde pun bayang blog aku kat sini.. chet!! brape diorang bayar ko untuk buat post nie hah?! hahahahaha!

    ReplyDelete
  19. kalau aku la, terang2 mmg aku blog buat suke2 je.. kuikuikui..

    hoho blog uri sajang-nim tersenarai juge..
    love love love clap clap clap utk sajang-nim.. kekekekeeke
    :|

    ReplyDelete
  20. hurulain?? erk.. ku rasa cam pernah singgah sini dulu...

    tp seyes tak ingat... kamu kenal aku tak?

    ReplyDelete
  21. :o :evil: :cry: :cry: :cry:

    JARD.....you don't remember me???? sob sob sob....dulu we visit each other blog often....huhuhu...jard siap pernah nak order kek lapis lagi...huhuhu....& pernah request me write an 'advice' entry when your friend pass away....sob sob sob...
    :sad:
    :mrgreen:
    kekeke....ye la...lama dah visit each other blog eyh....aku klu pergi blog jard pun jd silent reader je...hehehe...lagipun layout blog ni pun dh byk sgt ubah....ehehehe
    :razz:

    ReplyDelete
  22. hohoho topotato je yang xde google authority.. nampak sangat blog tak seberapa.. :oops:

    ReplyDelete
  23. blog2 lain semua dah 3 tahun & above...we coming soon insyaAllah...

    hehehe :razz: yezzz matlamat kena ada :arrow:

    ReplyDelete
  24. hohoho topotato.com suatu ketika dulu pernah ada google authority.. skrg dah xde.. :lol:

    ReplyDelete
  25. slmt mnulis .tulislh yg bermnfaat.insya-Allah.

    ReplyDelete
  26. hoho... ada juga menyebut nama di sini. (dah lama simpan entri ni untuk dibaca).

    kalau tak silap, dah setahun sejak mula kenal blog ni. semuanya bermula dengan entri lagu yang buat orang menangis tu. ada kenangan lagu tu dengan keadaan semasa pada waktu tersebut.

    ReplyDelete