Copyrights @ To Be HurulAini 2014. Designed By Templateism.com | Templatelib.com

Wednesday, February 24, 2010

13 comments:

  1. tu YunHo dah elok2 pakai pakai coat tapi tulis pakai pen bulu2 plak, tp bukan atas kertas plak tu... otteoke??
    ok2 tu merepek aje...hahah :lol:

    entri ni best, pandai ko menghubungkaitkan info2 pasal dia dgn ko punye aktiviti blogging...

    KimJoon, JungMin, KyuJong, dan YongHwa juga byk bagi inspirasi utk aku blogging..wakakakakaak :lol:
    tp yerla, aku suke buat blog yang santai2 ringan untuk dibaca.. nak buat entri2 mcm ko, mmg fail sikit, bukan tak boleh..aku tak reti nak olah2 ayat skema ni...tp kalau utk aku membaca aku tak kesah blog tu berunsurkan apa sekalipun... ;-)

    ReplyDelete
  2. omg ..x terpikir plak pasal virus..aigoo..kalu kene, bleh ilang semua ke???

    ni cam sama ngan hack ke???aku lagi x paham...aku kene manyak blajo ah...

    tu penting kene ada domain sendiri..blog ni kekadang camnilah, kalu nk ape2 kene ada third party..boring2...ahhaa..mende free kan..

    mm...aku lepas ni nak usahakan web pkg aku plaklah...cam dah lama terbengkalai...aku asyik update blog PKG je..omai aih..

    TQ for the info ...very useful..
    ko blajo ngan yunho??ooo wow! :|

    ReplyDelete
  3. :lol: hahaha...tu style wizard tulis blog tu...hahaha

    aku tulis style cemni sebab nak bagi ringkas...kalau cara tak skema, akan panjang berjela-jela penerangan...hahaha...kompem xde yang sanggup baca...LOL

    weh, jemput la tulis inspirasi ko (lupa plak aku nak tulis kat hujung entri....hehehe)

    ReplyDelete
  4. kalau kena inject virus bahaya kepada orang yang buka web kita sbb boleh tersebar virus tu....

    kena hack tu ada yang take over domain kita...yang penting password kena unik...

    hehehe...cayo2 unnie utk majukan web pkg...tu advance tu...pakai joomla kan?hehehe

    p/s: toma x ajar unnie ke?slalu je dia bagi ambe petua blogging....hehehe

    ReplyDelete
  5. ehemmm...Toma...??NOOO...ble masa dier ajar ko ni?bagi private lesson tanpa bagitau kat wife dier, ini sudah lebih ni .. :x

    a'ah hurul..pakai jomla..bayo 5o henget, tp malas nk buat..sebab asyik ngan blog je..aigoss..terbang 50 henget..tsk tsk..

    ReplyDelete
  6. "p/s: yunho-shi, bulan depan duduk praktis kat US, sila belajar English bebetul ye….then, when come the time when our line cross, we can easily communicate eyh…yadda…."

    panjang-panjang artikel kali ini.. yes, I'm considering this as an article.. post-script yang di bawah tu juga yang menarik perhatian. especially, when the time comes for our line to cross..uwoahh.. I also like to use that statement :)

    Uwoahh..I love to do this kind of post too! But that's gonna be a hard work to track back what my BB has posted in his nikki that taught me a lot..

    Tapi siyes ke? U-Know is the reason for you to blog? lol. curious jugeeee...

    ReplyDelete
  7. Dari blog dan berblog lah ambe kenal Kang Ji Hwan dgn Tamaki Hiroshi. Tak ternilai harga nya...kekeke

    ReplyDelete
  8. huhu... lagi best dari aku punya la.. :P
    ape pun congraz...
    bangga ada anak murid macam nie.. hehe...

    ReplyDelete
  9. haha..yunho pun tak pernah ajar aku camne nak blogging.. :idea:

    ReplyDelete
  10. [...] dari blogger yang aku respek iaitu aenaz. Seterusnya ikuti blogger-blogger lain chokilala, menteil, hurulaini, topo dan [...]

    ReplyDelete
  11. ye...ye...jumpe geng..heheh
    tvxq ajar aku utk jadi lebuh kuat n usaha ngan gigih kalo nak berjaya..xde kejayaan yang datang bergolek-golek hatta meluncur laju cam petrol..lol
    aku bias ngan micky yoochun actually^^

    ReplyDelete