Copyrights @ To Be HurulAini 2014. Designed By Templateism.com | Templatelib.com

Saturday, January 2, 2010

9 comments:

  1. wah.bgus nyer recap 2009.anda sgt rajin [:

    ReplyDelete
  2. ye betul..sgt2 rajin nk link2 bagai tu
    kak jie buat " entry popular 2009 dgn - 16 link pun dah senak perut

    ReplyDelete
  3. adeh. rasa tercabar tgk blogger lain wt cmni. dah wat tadi. simpan draf. last2 delete terus.. -_-"

    ReplyDelete
  4. kakkoi ne, nee-chan.. that's really a lot of things happening in your life :) altogether 265 posts eh? no wonder nampak macam mudah je nak buat recap.. ahahah berbanding ngan blog ambe that contained 400+ and :!: ambe nak godam satu-satu post.. hehehehe

    moga tahun baru will see more posts! tapi unnie dah mention kurangkan post berangan dah.. ambe camtu jugak ke? hurmm.. ntah lahh..probably dekat2 waktu nak sibuk nanti.. kuranglah agaknya.. kot jer.. hehe skang ni pon dah start dah ni nak menyibukkan diri.. nerbes dahh pon.. :o

    all the best, nee-chan for 2010~! behday kita tahun ni.. mesti ada kek, ok? coz kita sama last time - tak de kek untuk behday kita taon lepas! hehehehe

    ReplyDelete
  5. yaaaa..berjaye gak aku bace sampai abis... :razz:
    wehh, gile rajin ko gali balik ape ko dah post...kat entri 2009 aku tu pun berapa kerat je yg aku gali balik letak kat situ...

    anyway happy new year..may 2010 bring you happiness and brighter life... ;-)

    ReplyDelete
  6. salam
    ambe dah dtg dah melilau baca recap smalam.tp x sempat nak komen..
    ;-)

    WAaa..manyaknye mende yang berlaku ye sepanjang 2009..

    Jun 2009

    * Banyak yang birthday bulan ni: Micky Yoochun; Waiem-unnie, Agong & Ji-Hoo Sunbea; Gee & Lee Min Ho
    * Mula rapat dengan geng Otteke, blog Waiem-unnie, Shee-chan, Ashie-unnie & senpai dah jadi blog wajib singgah everyday…hehehe
    * Mula tulis cerpen To Dubai With Love, as part of Projek Angan Tak Sudah (PATS) with shee-chan. I’m proud of it, tho just a fanfic…but i manage to write it properly, hehehe.
    Hehehe..bulan JUn ni pun kite dah main rapat nampak nye..
    dunnolah..ambe rasa yang ni paling gempak..
    ambe tahun 2007 hingga 2008 x penah nak buat blog walkin sebab masih duk Dmas, dan blog walkin ngan geng2 ambe kat sana je..tapi bile dah tuko tempat keje, jadi sunyi plak ...seb bek ler juper geng2 ottoke yang riuh rendah ni..ahhahhaha...
    AMBE AKAN HENGAT YANG INI..the best in my life..jupe korang...
    GO HWAITING!!!

    ReplyDelete
  7. ehehe..kurangkan skit..tp x taulah...ambe pun bukan leh percaya ngan diri ambe ni...kekee

    ReplyDelete
  8. kurangkan skit tuh..?ambe pun xleh percaya ngan diri ambe ni..takut makin manyak ngepost pasal artis korea ngan japan...ahhha..ke tambah plak tahun ni artis tamil ..oloohai...hampeh je azam.. :???:

    ReplyDelete
  9. wah, sume ni ko catat dlm diary ke? hehe :o

    ReplyDelete