Copyrights @ To Be HurulAini 2014. Designed By Templateism.com | Templatelib.com

Saturday, December 19, 2009

34 comments:

  1. hoho boleh pergi jauh nie .tape kayuh pelan² na :)

    ReplyDelete
  2. nice tips! haha nway suma usaha tok x jd ke cne mun xda usaha yg knsisten. ya la jd ngan blog kmk knktk :P

    ReplyDelete
  3. :???: erk....pergi jauh????? :???:
    :x TIDAK!!!! aku hanya ingin di sini :cry:


    :twisted: :mrgreen: :lol: :razz:

    ReplyDelete
  4. hahaha...ya la mek padah do what you can....you can make your blog great, tapi sometime we don't have the time to make that effort...sebab ya aku pun elek2 jak blogging....hehehe

    ReplyDelete
  5. waa,, :| bestnye visitor smpi 600,,tips2 tu pun b'gune,,nnti nk try gak la :razz:

    ReplyDelete
  6. wehhh...mule2 bace je aku dah gelak pasal keyword tu.. :lol:
    xleh blah betul lah...sape agaknye si 'pesalah' tersebut :???: ...nak jugak aku tau :idea:

    agak2 la kan..kalau entri ni di translate bahasa korea, pastu yunho bace....agaknye ape perasaan die ek??? :lol: :lol: :lol: :lol:

    ReplyDelete
  7. pheewit.. 600++ tu.. hohoh aku suka point Elakkan menulis kontroversi atau spekulasi semata-mata.. aku memang anti dgan mereka yg macam ini.. :evil:

    ReplyDelete
  8. sejak gune wp ni
    stat trun dengan mendadak
    3 kali ganda trun
    xpe
    slow2
    ;)

    6oo unique tu banyak

    ReplyDelete
  9. sebenarnya aku nak update pasal tu je pun :mrgreen:

    ntah mcm mana boleh jadi panjang berjela cemni.... :lol:

    aku agak dia takde perasaan kot...sebab hampir semua perempuan korea & jepun nak kat dia....huhuhu

    ReplyDelete
  10. muahaahhahahha...ok aku nak gelak sakan dolu...
    x bleh blah nye keywords..
    "Hurul aini sayang yunho...."
    ehheheh..

    Tips meningkatkan trafik blog:

    Rajin-rajin la blogwalking;
    ahaha...kalu time malas sgt nak jalan2..memang x akan buat..
    tp ambe skrg nih kalu blog memember yang dah sebati, mesti akan rasa nak pergi jengah dan say something walaupong x komen kat bwh entri/..

    mm...nice post hurul..
    :twisted:

    ReplyDelete
  11. tetiba je nama kak jie naik ni..patut le dok cuti2 malaysia tu dok ingat kt blog je :|


    Manfaatkan medium mempromosi blog > kak jie pernah unfollow seorg blogger popular kerana sehari 3-4 pohkali dia dok tweet suruh lawah blog dia yang top tu... bosan tau....

    ReplyDelete
  12. hehe... kita punya alexa dah lebih kurang kot.. lama aku tak update...
    traffik ko ok lagi.. bagus!! :twisted:

    dah pandai main keyword ek.. hehe...

    ReplyDelete
  13. ..minta sedekah : suruh blog ni link blog gua dlm sebuah entri juga merupakan satu idea yang bagus :lol:

    ReplyDelete
  14. yg views ko tu byk woo berbanding unique..msti visitor ko ni byk godek2 blog ko..hihi

    ReplyDelete
  15. Sapa hobi kumpul stem tu? hohoho

    hurul aini sayang yunho ke? kekeke

    Ambe blog suka2 je hobi masa lapang...hehehe

    ReplyDelete
  16. tu dia..ada emoticon bagai..ptut org syok je nak taip kumen..ehehehehe :razz:

    ReplyDelete
  17. terima kasih untuk tips-tips yang berguna diatas~ :|

    ReplyDelete
  18. hoho dah pandai main keyword ye sekarang.. bagus2.. :D
    hohoh page views ko menakutkan aku.. gila ganas visitor2 yang godeh2 blog ko ni..
    hohohooh

    ReplyDelete
  19. banyak lagi yang nak kena belajar ni. H2 font tu nak cari dalam mana? :)

    ReplyDelete
  20. kome memang rajin menulihla hurul...ambe solute ...hahaha...

    ReplyDelete
  21. huhuhu....turun ke?
    bagi aku kan....nak dpt visitor banyak per day masih boleh diusahakan....tapi nak jaga supaya bilangan yg lebih kurang sama setiap hari....tu yang agak payah....
    xpe la...slow2....lagipun masa aku masih kat blogspot dulu...dunia blogging mmg rancak...rajin je orang nak singgah, membaca & mengomen....skarang pun aku rasa mcm kurang para pembaca cemtu...hehehe
    cuma 1 yg aku prasan....ko punya blogURL guna subdomain kan....cuba usahakan agar tukar ke folder means joegrimjoe/blogs/....kalau tak silap pemerhatian aku, subdomain ni masih kurang mesra google berbanding kalau guna main domain name....rasanya kalau guna bentuk direktori folder mungkin lebih mesra google...hehehe

    600 tu cuma sekali je sepanjang setahun berblog ni....mana nak lawan ko yang dulu maintain everyday unique 300-400....hehehehe

    ReplyDelete
  22. kakakakaka....aku ternangga tahap cipan dah bila tengok keyword tu....aigoooo....tak boleh blah betul...hahahaha :lol: :lol: :lol:

    tapi rasanya bukan orang cari kot...crawler kot....uemmm...ntah la

    ambe skarang ni pun dh jarang sangat blogwalking...masa limited sangat,,,kalau free time, kalau x update blog pun....ada je drama nak layan...miahahaha......tapi tu la, certain blog macam blog Geng Otteke kalau xde update pun singgah sampai 3-5 kali sehari....hahahaha....

    ReplyDelete
  23. hehehehe....blog kak jie kan blog yang diminati ramai...hehehehehe

    urm, betul tu kak jie, kita patut pergunakan segala medium yang ada....tapi macam yang saya cakap, cukup promo sekali per entri sebab bila kerap sangat kita pun jadi annoying....sebab tu skarang hurul dah jarang dah masuk twitter ngan FB....memanjang je orang promo link yang sama dlm sehari....hehehehe

    ReplyDelete
  24. wah....lama sudah x nampak avatar berambut kuning itu....hehehe

    x la....x reti main keyword....mana yg rasa ada potensi, aku pergunakan tag & H2 je supaya lebih mesra google...ngeh3....masa x mengizinkan untuk aku bagi terlalu banyak komitmen ngan blog.....so tulis je apa yg ada....

    urm, bila ko nak balik aktif berblog ni...ko punya trafik dulu-dulu pun mesti mantap giler kan....hehhehe

    ReplyDelete
  25. hohoho...baru aku faham, ko tulis respon kat blog ko rupanya....hehehe.....neway, kamsahanmida...
    weh, send la trackback kat sini....kat URL link aku tu tambah la /trackback/......dapat juga ko backlink....hehehehe (padahal aku yang suka giler kalau ada trackback sini....hehehe)

    ReplyDelete
  26. hehehehe....hobi kumpul setem zaman dulu2...skarang kumpul novel ngan drama korea & japan.... :lol: :lol: :lol:

    argghhh unnie, segan giler la keyword tu....huhuhu....sabar je la....siapakah dalang di sebalik keyword itu?

    urm, unnie memang sempoi je ngan blog....padahal blog unnie tu kalau nak guna utk buat side income memang potensi tinggi....hehehehe...
    tapi yang paling best, blog unnie menghimpunkan Geng Otteke.....xde yang lebih best dalam dunia maya ni selain dapat kengkawan yang boleh jadi lebih rapat dari kengkawan yang selalu jumpa hari-hari; even kita ni jarang or x penah jumpa....hehehehe....ukhwah fisabilillah :)

    ReplyDelete
  27. erk...page view tu ganas ekkk...musykil aku ko ngan x-po komen pasal page view...hohoho....tapi mana nak lawan korang dua punya unique....huhuhu

    ReplyDelete
  28. H2 tu Heading 2.....kat kat bahagian tulis post biasa ada setting font sama ada paragraph, heading 1, heading 2, heading 3, Address format etc....yang tu la...hehehe

    ReplyDelete
  29. hehe tp mmg mantap ah page view ko tu..mmg visitor ko duk melekat lama2 kt sini duk godek2 blog ko..hehe

    ReplyDelete
  30. tolong saya please???
    status tak verify laaa, tengok nie..

    http://downloadmusicsoftwareandguide2.blogspot.com/2009/12/helpzz.html

    apa solution die tlg share...
    :?:

    ReplyDelete
  31. kalau tengok keyword memang boleh tergelak dibuatnya :mrgreen: .
    Salam Maal Hijrah 1431H dan selamat tahun baru 2010 ;)

    ReplyDelete
  32. [...] Disember, rekod tercipta dengan mendapat unique visitor hingga 617 ~ [...]

    ReplyDelete
  33. [...] ini adalah respon kepada entri di hurulaini.net yang bertajuk “Blog kadang kala boleh jadi sungguh pelik…” yang membincangkan mengenai tip tingkatkan trafik blog dan mesra carian [...]

    ReplyDelete