Copyrights @ To Be HurulAini 2014. Designed By Templateism.com | Templatelib.com

Sunday, July 5, 2009

23 comments:

  1. bookworm hahaha ;-) (laz komen sblum tidu ^^)

    ReplyDelete
  2. galaksi muhsinin kamek tertinggal di miri. huhuh
    .-= nazuri´s last blog ..Holiday: Tales of half of a fortnight. =-.

    ReplyDelete
  3. waa..rjinnye bc buku..
    sama gk la, ade bbrapa buku yg lom smpt bc lg..hee..
    .-= nisa´s last blog ..kalau x dipecahkan ruyung, manakan dpt sagunya.. =-.

    ReplyDelete
  4. pminat hlovate gk heee sme novel dy besh..
    lily wt najah sedeh sob33 :)) :smile:

    ReplyDelete
  5. wah.. byknya buku (lebih tepat novel kot).. mesti kecik2 dulu rajin baca buku cerita ni kan sbb tu rajinnya smpai ke besau. hehehe.. tak tau plak best ke tak baca novel ni since aku tak pernah baca novel smpai habis termasuklah novel komsas form 4 & 5 sbb tak penting sangat pun. huhu..
    .-= azizwan(dot)com´s last blog ..Video pendedahan mengenai Rosmah Mansor dipolitikkan =-.

    ReplyDelete
  6. bagus betul la masih lagi ade minat baca novel dengan pelbagai jenis kategori....memang respek laaa :grin:
    .-= kisahsensasi´s last blog ..SEKS PELIK punca mati pucuk =-.

    ReplyDelete
  7. manyak tu lam senarai menunggu untuk dibaca..cam aku gak..x larat nak perabis lagi..aku nak perabis buat assignment dolu, baru leh tumpu kepada novel..
    ;-)
    manyak buku2 yg ilmiah...good for u hurul..
    .-= ashie´s last blog ..i miss u =-.

    ReplyDelete
  8. Aku sudah lama tidak menyusun buku-buku untuk di baca!! :D

    Latest baca buku 'Jangan Bersedih' ada 3 siri. Comel-comel buku . Ada orang bagi.
    .-= tED|´s last blog ..AdLin Aman RamLi D| Bungkus DengaN Nas| Lemak Lima PuLuh sEN!! =-.

    ReplyDelete
  9. aku jarang bace novel melayu... kalo bace pun, yang betul2 popular dan islamik macam buku2 dr author Ayat2 Cinta tu.

    Sekarang dah abis bace buku2 dari Twilight series, xtau nak bace ape lak... tgh pk nak abiskan buku2 dari VC Andrews walaupn ghost author. :)

    bila aku nak pergi bookstore nih!

    ReplyDelete
  10. Hijab sang pencinta tu best...penulis dia sempoi...kenal dia..orang nya sempoi...
    .-= pear´s last blog ..Berkhidmat untuk rakyat di Manik Urai =-.

    ReplyDelete
  11. Lama dah kak jie tak baca novel
    kena marah dgn abg...
    dia kata tiap kali baca, kak jie mesti sedih
    hahaha..mood novel tu terbawa2 hingga ke realiti
    .-= Kak Jie´s last blog ..Duta kambing =-.

    ReplyDelete
  12. good luck dgn azam hg tu...

    kurangkan korea..tingkatkan nasyeeddd..hehheh

    rock the world..!

    :evil: :evil: :sad: :sad: :roll: :roll: :razz: :razz: :lol: :lol: :mrgreen: :x
    .-= PutraMalaya´s last blog ..Tips Pikat Wanita =-.

    ReplyDelete
  13. ktk dh abis baca ka?kmk bukan main ariya carik buku tok...bila dh ada x sempat2 mok baca...haha

    ReplyDelete
  14. yg tersusun kat study table ni novel2 je sbb hampir separuh x baca lagi...buku2 lain byk lg sebenarnya...huhu & byk lg yg x baca kot
    :lol:

    ReplyDelete
  15. ?????

    lomdak sempat gk.
    .-= nazuri´s last blog ..Holiday: Tales of half of a fortnight. =-.

    ReplyDelete
  16. mostly novel2 yang aku list out ni semua ada Islamik value yg strong...kalau ko suka Habiburahman punya novel...aku saran ko baca buku Hlovate...sbb Hlovate punya stail ajar kita mcm mana nak adapt kehidupan Islamik dalam kehidupan seharian....kalau mcm ayat2 cinta, for me watak dia too perfect untuk dijadikan ikutan....
    p/s: ko memang boleh jadi geng Ashie & Nakamura...memang suka sangat novel vampire...haha

    ReplyDelete
  17. yup3....mmg best...aku dh baca halfway dh hujung tahun lepas...tapi tak sempat sambung lagi....haha...
    tambahan ni kan sambungan Bagaikan Puteri & Cinta Sang Ratu....so bila dh panjang makin slow nak baca...hehe

    neway, aku memang suka novel2 dia....fav: Hatiku di Harujuku, ADAM......urm...apa lagi ek....yg aku ingat Tambirou & Mandatori yg x baca lagi...hehe

    ReplyDelete
  18. membaca buku tu satu amalan yang baik.. kalau tak membaca, mana nak dapat ilmu..

    kalau nak imbang antara blogging ngan baca buku, mesti terberat ke arah blogging.. kadang-kadang ikut mood jgak...

    ~~buku pun banyak yang ada kat rak ni.. tak terbelek lagi.. adoi..
    .-= beliamuda´s last blog ..Koleksi Kata-Kata Hikmah (2) =-.

    ReplyDelete
  19. saye sgt jeles sbb akak ni ade byk Hlovate's...
    aci lepas baca hlovate punye karya yang gila2 dan outstanding tu sy dh jd pemburu novel Hlovate
    abis daa sume novel penulis lain sy x baca...

    ReplyDelete
  20. [...] an entry i wrote a year ago. About my ‘azam’ to finish up reading my book collection: Time To Read. Funny thing, for a year, i don’t think i read much of the books i already bought *sigh*. [...]

    ReplyDelete
  21. haha... bookworm ea?
    good luck with your azam tue...
    rase-rasenye dah tercapai ke blom ea?
    pape pon if you wanna know me more just email k?
    :D

    ReplyDelete
  22. Hlovate ni lelaki ke?

    ReplyDelete