Copyrights @ To Be HurulAini 2014. Designed By Templateism.com | Templatelib.com

Sunday, July 19, 2009

17 comments:

  1. macam best sajak ceritanyak.....

    "There’re times when strangers are like family, and family are like strangers".nice quote.

    :roll: :cry: :evil: :lol: :oops:

    ReplyDelete
  2. Tok gila2 gak Hlovate nih..aku bc online je..hehhe..kalu nk bc lagik, aku pinjam yg tok jelah..hehe

    ReplyDelete
  3. :| pminat hlovate gk..sume novel dia mmg besh..
    hlovate mmg misteri orgnya,,,

    ReplyDelete
  4. try carik novel2 hlovate kat pasa2 buku yg masyhur, but so sad, juz ade tunas je...niway d words inside hlovate's novel mmg sentuh kanta jiwa sket..makes people think and wonder bout life...

    ReplyDelete
  5. akan ku carik novel ini..fightinggg

    aritu kat Sibu sempat beli 'di atas sajadah cinta'

    ReplyDelete
  6. kawan dah banyak kali paksa baca HM Lovet ni.

    lilac ego sket. muahaha

    nampaknya hurul berjaya persuade me.... ;-)

    ReplyDelete
  7. nk carik la buku ni..
    mcm best je..

    ReplyDelete
  8. btol la...cter hlovate mg besh glew..xrugi aku burn wet aku bli novl dye..huk3 :twisted: p ape pown harap hlovate tros hasilkan karya2 mnarik..i luv hlovate...ahax

    ReplyDelete
  9. :?: kat mane nk dpt buku nie?
    ada lg ke?
    pening kepala nk pikir...
    tlg jwb labu...
    labi pun nk juga bc bmcm labu...

    ;-)

    ReplyDelete
  10. sila la cari di kedai buku....rasanya Popular Book Store atau MPH rasanya ada :)

    kalau nak lagi senang, order je terus kat website jemariseni....pos dlm Msia free, harga lebih murah :)

    ReplyDelete
  11. Bru bce 3 karya Hlovet,yg tbaru pnye,mne nk cri??

    ReplyDelete
  12. Salam. novel Hlovate :
    1) 5 tahun 5 bulan
    2) Gurindam Jiwa (3 cerita dalam 1novel)
    3) aA + bB
    4) tunas
    5) Rooftop Rant
    6) Pelangi (3 cerita dalam 1novel)
    7) Versus

    Yang latest Versus(kluar Mac 2010).

    As for me, novel terbaik hlovate Rooftop Rant.

    1st time baca aA + bB memang minat terus kat Hlovate. Novel kedua Tunas, memang tak boleh nak letak kalau dah pegang novel Hlovate ni, pastu ketawa sorang2.

    kalau nak beli, order online terus dengan jemari seni lagi senang,murah pun murah. http://www.jemariseni.com

    ReplyDelete
  13. :twisted: :mrgreen: :arrow: ;-) :| punya la bez citer hlovate...memeang xboring la baca dia punya novel!!!!

    ReplyDelete
  14. salam,,,blh kew bc on9?? ktner ek??

    ReplyDelete
  15. Live well or live hell??
    We choose...

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum and a very good day...
    I never heard about Hlovate before...
    And I'm only have a chance in reading aA+bB...
    It was the first novel written by Hlovate that I read..
    But seriously it was really happening when I read it...!!!
    For me Hlovate are an amazing and superb writer...
    He/She knows how to attract his/her reader with only using the simplistic words and sentences in his/her art-works...
    Last but not least, hopefully he/she will always come with more great art-work in future...
    Insya-Allah... Wassalam...~

    ReplyDelete