Copyrights @ To Be HurulAini 2014. Designed By Templateism.com | Templatelib.com

Monday, July 6, 2009

21 comments:

  1. kalau edit lg best.. bg lawa sket..
    .-= Luth Textile´s last blog ..Bagusnya tinggal diasrama =-.

    ReplyDelete
  2. honestly, tak reti nak edit pic.... :lol:

    ReplyDelete
  3. kalo x reti ; beli je DSLR satu..
    habes crita ;-)

    ReplyDelete
  4. DSLR pun kena blajar teknik ambik gambar yg betul...baru dpt effect yg diinginkan...ISO, shutter, lightning......duhh....1 pun x reti lagi
    & you think it cheap meh....riban-riban you know.... :mrgreen:

    ReplyDelete
  5. super duper deluxe dangerous amik gambo time drive..tp aku pong slalu wat keje camtu..ahahha..
    ... nice beaches..aku ske lepak kat pantai kalau rasa cam boring duk umah..dan kalu lunch pong, mesti cari tepi pantai...
    .-= ashie´s last blog ......Tip2 Cemerlang Daripada Quran =-.

    ReplyDelete
  6. teringat aku lagu puteri santubong kat tv dulu2

    boleh mandi ker kat situ?
    .-= luffy´s last blog ..BARANG FREE =-.

    ReplyDelete
  7. dah lama kaki tak menyentuh pasir pantai.. rindu dekat bayu laut berhembusan... :|
    .-= beliamuda´s last blog ..Koleksi Kata-Kata Hikmah (2) =-.

    ReplyDelete
  8. salam.
    aku pernah sampai sana. mmg lawa
    kampung melayu kat tepi pantai tu best sgt sbb hadap laut

    ReplyDelete
  9. a'ah.. aku rs kalo edit pic ni bagi cerah ckit mesti lg nice. hehehe

    bilelah aku nak ke kepulauan borneo.. :|
    .-= Ryehana´s last blog ..Takut darah? =-.

    ReplyDelete
  10. puteri santubong, puteri sejinjang...lalala..tak ingatla lirik..nape ko jalan sorang2 je hurul ajakla tunang ko ke, member ke baru best skit..tapi kalau nak cari ilham n kedamaian cam best gak gi tepi2 pantai tu...so nanti mesti coming soonnyer enrty kome panjangnyer..yela dah dapat ilham kan...hahahaha
    .-= nakamura ´s last blog ..Lighthouse of the Lifehouse.... =-.

    ReplyDelete
  11. kalu x salah aku
    ada kisahkan pasal gunung santubong tu
    tp aku dh lupa dah...adeii

    ReplyDelete
  12. gunung santubong tu kat sarawak kan.aku rase penah g.die dkat ngan kambung budaya tu ke
    .-= acadterror´s last blog ..30 Bag laptop yang kreatif =-.

    ReplyDelete
  13. Jalan sorang2 sik mbak mek...huuuuu
    Lak ktk 3 jalan g cya mok?? Picnic terusla..

    ReplyDelete
  14. balit keja direct g cya deng....hihi
    mek nang plan nak mbak ktk 2 g picnic....hehehe...weekend tok kita plan k...hihi

    ReplyDelete
  15. adoii...sejak bila pulak aku bertunang? :lol:
    hehehe...aku rasa lepak baca novel sana best....hihi...

    ReplyDelete
  16. kalau pantai puteri aku x tau boleh x sbb dekat ngan kampung (atas faktor kebersihan, kalau nak redah je boleh je)...tapi kalau damai beach mmg tempat mandi manda

    ReplyDelete
  17. ye...aku dengki ngan rumah2 tepi pantai tu...best giler umah tepi laut....huhu

    ReplyDelete
  18. hahahaha....kisah puteri santubong & puteri sejinjang...kalau aku tulis boleh buat entri ni...haha

    ReplyDelete
  19. I love Malaysian punya legend! Tapi x berapa ingat apa kisah Puteri Santubong eh? I think my most pebret will be the legend of Mahsuri and Puteri Lindungan Bulan.. huhu. oh sungguh random komen saya.. but I love it! So fill me in cik Hurul, tang legenda Puteri Santubong ni.. i'd love to know more :)
    .-= Shee´s last blog ..Daijoubu desu :) =-.

    ReplyDelete
  20. beast gi gunung santubong..... :| :| :|

    ReplyDelete