Copyrights @ To Be HurulAini 2014. Designed By Templateism.com | Templatelib.com

Tuesday, July 14, 2009

22 comments:

  1. panjang lebar entri kali ni.. rasanya ada orang inject code tu masuk dalam index.php...

    baguslah kalau sume dah setel..

    n tq 4 da linkback~~ :|

    ReplyDelete
  2. Ciannya kau. Apa-apa pun.Selamat kembali untuk beraksi.
    :smile:

    ReplyDelete
  3. aku rasa cam penah kene je cam ni,..sebab page blog xleh bukak dan dier suh donlod antivirus..bile dah download, baru bleh bukak page blog aku..huhuhu..ke amende yg terjadi sebenonye?ambe pong dok paham..tp ambe akan pastikan laptop update sokmo lah

    ReplyDelete
  4. hah.. itu lagi parah.. kalau suruh donlod gitu, ada kemungkinan tu fake av. lagi bahaya..

    ReplyDelete
  5. cngrtz
    rgds,
    K :idea:




    fuh sungguh misteri kalau tulis gitu
    hahaha

    ReplyDelete
  6. ohh kat blog pun leh datang virus yek? ades...kalau aku kene aku sure tak tahu nak wat apa.

    ReplyDelete
  7. Memang bahaya...len kali kena protect database dll...kena slalu buat backup...

    aritu aku trace orang nak hack blog aku...damn...hacker malaysia jugak...

    ReplyDelete
  8. weh...cemner ko trace?

    ReplyDelete
  9. Seriously terkejut giler bila Saffa tengok kluar warning virus ni. Tak sangka plak blog pun boleh kena serang dengan virus!
    apa2 pun alhamdulillah blog dah kembali pulih kan.. ;)

    ReplyDelete
  10. gunalah internet protection original...

    aku ada dpt dua tiga blog yg ada warning... then aku x masuk...

    tak silap blog ko jugak salah satunya hari tu...

    ReplyDelete
  11. lagi satu hurul..jaga2 bila amik gambar dari page2 yang tak dikenali sebab dah terjadi bilamana gambar yang di attachkan tuh dah dicompilekan bersama2 virus dan begitu juga video2 yang diambil untuk di letakkan di blog or web

    ReplyDelete
  12. patutlah.. ingatkan pc aku yg virus ari tu.. ekekekeke..

    selamat berblogging semula..

    ReplyDelete
  13. hoho... nasib baik dah ok.. probs aku pon da setel... incik seo wat pasai sbb tu aku nya category n tags ilang... lega rasanya... thanx gak pada ko n sibintang sbb mengtweet aku.. selamat kembali berblog okeh...

    ReplyDelete
  14. Alamak aku tak tau plak.. kena hati2.. nak backup .. camne nak backup?? takde pc..

    ReplyDelete
  15. Pakaila Kaspersky Internet Security, 3 users baru RM70++...promot sket (padahal company bagi ha2)

    ReplyDelete
  16. Semlm dtg dpt msg ‘Error in establishing database connection’ - agak2 kak jie mesti tgh dok bagi antisepti kat blog..hehehe

    utk maklumat, pc kak jie ade trojan horse ape kebende entah...tgh nk cari punca2nya..tgh nk buang

    tak tau dtg dari mana

    ReplyDelete
  17. yang pasti banyak website kerajaan dah dijangkiti bakteria2 ni. misalnya website/portal upu.masa tu aku kurang alert, aku terus klik klik dan terus klik.baru sekarang aku sdar yg benda tu kulapok berbahaya. :!:

    ReplyDelete
  18. memang kena update antivirus yang baik dan berkualiti....

    ReplyDelete
  19. so blog ok dah ker skg ni?? huh..riso gak kalo terken cam hurul ni.. :???:

    ReplyDelete
  20. [...] dari serangan virus minggu lepas…blog ni masih tak okay dari segi kestabilan connection dengan database. Aku tak tahu sama ada [...]

    ReplyDelete
  21. [...] keyword. Kerana payah mencari tema wordpress yang berkenan di hati, ilmu CSS dan HTML didalami. Bila blog diserang virus, barulah tahu pentingnya back-up dan security. Dalam masa yang sama belajar guna WAMP server dan [...]

    ReplyDelete