Copyrights @ To Be HurulAini 2014. Designed By Templateism.com | Templatelib.com

Sunday, June 21, 2009

20 comments:

  1. :| ..dunno what to say..aku save dolu..save save save..bye
    .-= ashie´s last blog ..baek and kook =-.

    ReplyDelete
  2. :shock: kesedihan thp karma
    xnak ke buat dia convert ke apa ke
    aiseh

    but firy tale arent perfect either

    ReplyDelete
  3. :cry: wae? wae? habis? macam tu je? YunHo ngan Hurul? macam tu jer? waaaa~ sedih nyaaaa... tak de sengih lah pulak hari ni.. aku sedihhh.. sedihh sesangaat~ :cry: cepatnya sungguh cerita ni habis.. walau apa pon.. terim kasih kerana bekerjasama Hurul. Ada peluang I hope kita bekerjasama lagi ngan Projek Angan Tak Sudah yang lain pulak.. okay? But the next time..let's match the story properly.. i do hope there will be next time for us.. sebak dah ni.... tsk.
    .-= Shee´s last blog ..Story-Tell #8 =-.

    ReplyDelete
  4. kelakar lah cerita nih bila fikir balik... :idea:

    ReplyDelete
  5. kekekeke...mmg plan nak buat cemni je....dr episod 1 aritu dh fikir cemni plot...tp hang buat sampai jun pyo pun datang thailand skali...mmg superb...haha
    thanks jugak utk shee sbb bagi aku menyampuk dlm projek angan x sudah hang...hehe
    :|
    sedih? x yah la sedih2....ko sambung la lagi....hahaha...aku tumpang baca & senyum sensorang depan laptop...hihi
    :razz:

    ReplyDelete
  6. kekekke...ni mmg memain je...tapi aku skema...x dpt nak tulis gila2...haha

    ReplyDelete
  7. baca part 8 shee...xdenye sedih jadinya....hahaha

    ReplyDelete
  8. ak baca ni mase dgr purple line. hoho. diharap dapat smbung to thailand with love. shee punya cite lebih kpd cite blaku skang. ko nye flashback. I like to read both version. sambng2..
    :|
    .-= MuNsYi-SaMa´s last blog ..English Should Be A Must-Pass For Ministers =-.

    ReplyDelete
  9. peminat setia DBSK ke ni?
    hoho..
    sy peminat gak.. tp x setia pon..
    .-= Azah´s last blog ..Sejauh Mana Setianya Aku (Part 1) =-.

    ReplyDelete
  10. ak nk kerjasama gak. haha. ak nk rosakkan cite korean jambu ni. sesekali ade part hurul tolak Yunho dari tingkat 90 bangunan bes gak
    .-= ubey´s last blog ..5 Filem Terbaik Pilihan Peribadi =-.

    ReplyDelete
  11. hahahha....ko nak buat version ko silakan...hahaha
    tapi aku buat ending cenggini pun org dh sedey....klu buat plot aku tertolak yunho dr tingkat 90....aigooo...mau meroyan pembaca karang (dgn aku skali meroyan....hahaha)
    :
    :
    pastu sambung pulak...aizawa-sensei (code blue) dtg selamatkan guna helikopter.....
    :
    :
    hahahaha....mmg la x abis klu berimaginasi....hehehe

    ReplyDelete
  12. bila nk bukukan kisah ni suma
    byk unsur ada dlm citer ni
    tp part sedih tu, yg x dpt nk terima

    ahha... :mrgreen:

    ReplyDelete
  13. aku masih x paham......mana yg sedihnye????

    andeyyyy......

    ReplyDelete
  14. Loh..Aizawa-sensei plak disebut... YunHo jatuh dari tingkat 90? Tingginya bangunan! Jangan lah buat camtu.. bukan jer Hurul sorang je yang meroyan.. dengan aku-aku nya sekali akan meroyan.. dah lah pulak Aizawa-sensei yang datang.. aduuuuhhhh~ :?:
    .-= Shee´s last blog ..Eye Candy~ =-.

    ReplyDelete
  15. ntah la...terlebih feel kot

    haha

    ReplyDelete
  16. [...] ~Sambungan: To Dubai with Love…de Finale (part [...]

    ReplyDelete
  17. haha. ak nk wt. nk wt. aku kureng gemar mamat korean muke pink2 ni. minah korean ok lg. so watak2 yang tidak diingini akan dilupuskan
    .-= ubey´s last blog ..5 Filem Terbaik Pilihan Peribadi =-.

    ReplyDelete
  18. [...] To Dubai With Love, To Dubai with Love Episode 2 & To Dubai with Love..de finale [...]

    ReplyDelete
  19. [...] Insa: OST Millionaire’s First Love <~~dah boleh faham kenapa sedih kan [...]

    ReplyDelete
  20. [...] kemudian jatuh cinta dengan perempuan yang mula-mula musuhnya (tetiba perasan hari tu bila tengok video klip OST AMFL: Insa). Dilakonkan oleh Lee Seung Ki, aku ingatkan dia Gong Yoo (pelakon Coffea Prince), hampir sama je [...]

    ReplyDelete