Copyrights @ To Be HurulAini 2014. Designed By Templateism.com | Templatelib.com

Friday, June 12, 2009

24 comments:

  1. hoho. sambung2. bes. teringat novelis Arena Wati.

    ko kapel ngn artis korea beb.... haha
    [rq=3166,0,blog][/rq]Mengimbau Kisah: Suatu Kesudahan (3)

    ReplyDelete
  2. ade sambungan lak..menarik la cerita ni..nanti dah habis semua part,boleh compile n jual..ngeee :)

    ReplyDelete
  3. Hurul!

    First timer? Eh betul ker nih? Macam tak first timer jer...

    Best nyer cara awak sambung cerita nih~ berdebar-debar hati dibuatnya.... tersengih-tersengih.. tersenyum-senyum aku dibuatnya.. aigooo~ ni kena brush-up lah jugak penggunaan bahasa Melayu kat sambungan seterusnya..hehehehe... best best best! keep going~ pendek sangat lah Hurul~ this is your part.. you sambung next ek... hehehe... nanti I akan sambung my part sampai cerita kita bertemu... ho-ho-ho~

    A'ah.. boleh jadi panjang nih.. teruskan usaha~ chiayok! kadang2 tu ide datang sendiri...
    [rq=4007,0,blog][/rq]Story-Tell #2

    ReplyDelete
  4. ahhah..betul ke ko ni first time tulis ni?cam terer je..tapi kenapa pendek je..

    ReplyDelete
  5. mengarang cerita la plak...

    bilelah aku nak mula menulis plak nih... huhu
    [rq=4279,0,blog][/rq]Bergaya dengan contact lens baru

    ReplyDelete
  6. wah...ko dah satrt dulu .. aku baru nak menulis dan mengarang ..

    xde masa .. sbok ..bz
    banyak benda nak buat ...

    hoho .. :evil:
    [rq=4348,0,blog][/rq]Tevez set to follow Ronaldo out of United

    ReplyDelete
  7. shee...ni tengah malam tadi buat...haha...kalau tak berhenti sini....jd panjang sangat...haha...later on will make sambungan....haha

    ReplyDelete
  8. nanti2 sambung lagi....hahaha....ni kira intro la...haha
    p/s: first time siap tulis satu crita yg sampai ending...dulu pernah gak try tulis, tapi sekerat je dah ditinggal cemtu je...haha

    ReplyDelete
  9. jumpa yunho
    walauweh
    hebat

    suka suka

    sambunglah :|
    [rq=4645,0,blog][/rq]Single As I See It

    ReplyDelete
  10. pendek sbb amek mood dulu tu hehe...lepas ni panjang berjelanye version...jeng jeng jeng...fighting...kekeke
    [rq=4690,0,blog][/rq]City Hall - tak larat

    ReplyDelete
  11. ini novel kot sebab bersambung :???:

    ReplyDelete
  12. :!: wah mengarang cerita...boleh la belajar kat aswara lepas ni..huhu
    [rq=6476,0,blog][/rq]Selatan Thai dan Saudara Semuslimku..Apa khabar?

    ReplyDelete
  13. bijak2...
    nanti income tu boleh share due ok?lol

    nak nantikan part seterusnya...
    best plak bace..
    [rq=8299,0,blog][/rq]Baju sekolah pelajar perempuan seksi ke?

    ReplyDelete
  14. :idea:
    teruskan...teruskan...guna nama sendiri sbagai watak...sangat sungguh terlalu berani
    [rq=8384,0,blog][/rq]~ alhamdulillah..~

    ReplyDelete
  15. hurulaini bukan nama sebenar...harap maklum..... :twisted:

    ReplyDelete
  16. cam best je..cam ner aku nak join.....huhuhu...ok apa gaya penulisan....senang nak faham, kalau pakai sastera yang teruja tu...menyukarkan jugak nak faham :lol:
    [rq=8774,0,blog][/rq]Zaman kanak kanak 80 an Rocks!

    ReplyDelete
  17. :roll:

    tapi bunyik cam nama betul
    [rq=16401,0,blog][/rq]~ alhamdulillah..~

    ReplyDelete
  18. [...] Part 3: To Dubai with Love (Author: HuRuL_AiNi) [...]

    ReplyDelete
  19. kisah y menarik
    org kalu pndai menulis..tulis mcm mn pun menarik
    itu yg aku nmpk kt tuan blog ni :|

    ReplyDelete
  20. [...] first: To Dubai with Love (part 3), To Dubai with Love episode 2 (part [...]

    ReplyDelete
  21. [...] Jadi panjang pulak entri ni. Korang anggap je entri angan tak sudah ni sebagai tutorial mengenali twitter k….hihi (cover la tu)..hihi. Bagi yang tak tahu siapa Yunho, boleh baca entri “To Dubai With Love“…haha [...]

    ReplyDelete
  22. [...] To Dubai With Love, To Dubai with Love Episode 2 & To Dubai with Love..de finale [...]

    ReplyDelete
  23. [...] bila mana aku berjaya menyiapkan 3 episod pendek To Dubai With Love, ia adalah pencapaian yang sudah dianggap baik untuk orang seperti [...]

    ReplyDelete