Copyrights @ To Be HurulAini 2014. Designed By Templateism.com | Templatelib.com

Thursday, June 18, 2009

29 comments:

  1. :| sweeetnya YunHo~~~ so kena twist lah ni..my part sikit-sikit. Ah-ha~ i like this twisting part! keeep goooiiingg~ ehem. ehem. my instinct tang Yun Ho suka Ashie-unnie is wrong. t-t-tapi mcm mana aku nak proven ni? We will see that! Aku akan cari jalaaan....

    Hurul!! I sukaaaa you punyaa ceritaaa~ *melts*

    I nak sambungannya... mmm... you ajer lah yang sambung Hurul~ waaahhh... aku suka suka suka suka~ *

    nak update Master list!

    *if this story going on, i nak pindah lah kat WP I benda ni..* let's see how it goes ;)
    [rq=27498,0,blog][/rq]The Story So Far....

    ReplyDelete
  2. shee...i update here already since u publish part4-6 earlier...haha...but then lawak gak....nasib baik masih selari lg jln cerita...haha.....
    i think after sambungan this one terus continue with ur part...haha....
    ni sungguh la mencabar minda sbb nak selarikan 1 cerita dr 2 author....haha
    p/s:mlm ni aku x henti gelak sorang...haha

    ReplyDelete
  3. oooooo...eh, jap..ini imbas kembali erk?aku cam blur jap..ya...kene pegi baca yang part 1 ar..

    shee, i told u already, don't match me with yunho..kekeke...
    [rq=27574,0,blog][/rq]..ape kes nih?

    ReplyDelete
  4. Ashie....kan masih tergantung lagi tu...still blh continue ngan shee punya idea....haha...tp aku tau la ko nak min ho jugak....haha

    ReplyDelete
  5. Hurul, seriously~ i am so not letting you go with being 'sedikit' with this cerita.. we gotta continue this Projek Angan Tak Sudah kita ni till the end... hikhik. :twisted: keep going yeee.... dah ada Episode 3 kan on the go? *angkat-angkat kirai* ;)
    [rq=29309,0,blog][/rq]The Story So Far....

    ReplyDelete
  6. :lol: hahaha aku puun...sengih2 angau satu dunia tak pasal2. ni tengah dengo semula lagu2 dbsk~ aigoooo.
    [rq=30888,0,blog][/rq]The Story So Far....

    ReplyDelete
  7. owwwwwwhhhhhhhhh

    nak pergi berangan juga

    dengan si hero ahhaha

    sambung cepat :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
    [rq=31011,0,blog][/rq]Kasih Seorang Abang...

    ReplyDelete
  8. hahaha....i make ep 3 to the point that will continue to thailand part....nanti2 if nak sambung ke, nak tambah ke....buat flashback rrr....hahaha

    ReplyDelete
  9. sabo Ashie.. sabo... kan dah bilang kan dah dalam part 3/4.. for not matching u ngan YunHo. dah bilang dah dalam ceta tu.. tapi budak Shee ni yang degil sangat tak dengar kata.

    wah? Min Ho ngan Ashie? Cadangan yang bagus tu! Akan adakah cerita antara mereka? hmmm...... kita tunggu dan lihaaat~ mwahahaha! :razz:
    [rq=31008,0,blog][/rq]The Story So Far....

    ReplyDelete
  10. Up to you, Hurul~ No matter sejauh mana kita pergi.. cerita ni tetap akan ada pertemuan jugak. Ha, ok lah tu.. bab kat Thailand tu. I'll read yours first! :cool:
    [rq=31022,0,blog][/rq]The Story So Far....

    ReplyDelete
  11. hahaha, berbakat juga ko ni ye, tinggi tul daya imaginasi hehehe ^^p :razz:

    sambung je la, makin syok plak baca ;-)

    ReplyDelete
  12. kekeke jap lagi kamek baca...layan bola sat

    ReplyDelete
  13. tergelak sendiri bace bende ni. susah betul ek kalo dh jd die-hard-fan..hehe

    :idea:

    ReplyDelete
  14. minat giler ko ngan grup yg aku xkenal ni... huhuh..

    aku pn rase mcm nak mula menulis ah. :P
    [rq=35767,0,blog][/rq]Sharing poems

    ReplyDelete
  15. sape nak jadi heroin aku?kite hneymoon kat dubai..hehe

    ReplyDelete
  16. lawok2..deme buleh jd penulis ni..ganti hlovate..hahah
    [rq=36279,0,blog][/rq]Tok dan Desperate Housewives

    ReplyDelete
  17. x kreatif

    kalu x boleh join group korang

    ReplyDelete
  18. kekeke....ko nak sambungan jd jadi cemner....bg la pandangan sikit....hehe

    ReplyDelete
  19. adehhh....tok....jauh lg dr hlovate tok....hahaha
    ni sesaja je asah skill konon....nak berangan je...haha

    ReplyDelete
  20. hohoho....pg la cari heroin hang....mana tau boleh buat To Dubai with love version azizan444 pulak....hehe

    ReplyDelete
  21. yup...minat ngan diorang...tapi kalau nak tau, aku ni tahap minat biasa2 je sbb x update pun ngan diorang ni.....kalau ko nak tau...mostly peminat diorang mmg die-hard fan...ada yg sanggup terbang dr korea or jepun follow diorang punya konsert sampai thailand...tu yg aku dengar la....ko google la nama group dorang ni & tgk la betapa gah-nya diorang ni dlm arena music.......
    :arrow:
    p/s:aku pun baru tau kewujudan diorang ni tahun lepas....
    :mrgreen:

    ReplyDelete
  22. Halooo~ ehh boleh gak.. siapa yang berminat nak turut serta tu... huhuhu.. boleh ambik part member DBSK yg lain kot? Kisah Micky ker Xiah ker Max ker... huhuhu. Tak perlu nk kreatif mana punn.. *refer tu diri sendiri* hahahahaha! hentam kromo jer lah..selagi boleh tulis tu! bahasa songsang pun nak publish.. tsssskk~ hahahahaha!

    Tengah cari ilham lah ni.. nak cari siapa lelaki misteri~ chewahhh.. hahahaha :p see you soon, Hurul! xx

    ReplyDelete
  23. Tak kenal la kumpulan ni...
    Kumpulan Sepah tau lah...
    lagi best..

    ReplyDelete
  24. hmmm.... masih dalam proses nak enjoy lagu dan rancangan korea..... kat astro citer kat chanel 303 tu okey gak citer dier...
    .-= hazman aka species1980´s last blog ..Pelindung dan fungsi fon telinga =-.

    ReplyDelete
  25. [...] Part 4 (Author: Shee) Part 5 (Author: Shee) Part 6 (Author: Shee) Part 6-2 (Author: Shee) Part 7: To Dubai with Love episode 2 (Author: HuRuL_AiNi) Part 8 (Author: [...]

    ReplyDelete
  26. huhuhhu. sweet ye.. kah3. ak join tulis gak. nk wt sad ending. biar rosak cite ko

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum cik hurul aini,
    hohoho(mcm topo lak bunyinye,hehehe) dpt 1st page kat google.Mantooopppp.... ;-)
    .-= muhammad fakhruddin´s last blog ..Mulia Kerana Islam =-.

    ReplyDelete
  28. waalaikumusalam....
    hohoho....tu depends ngan keyword....tu yg masuk first page....aigoo...x blh blah betul...hihihi

    ReplyDelete
  29. [...] Dubai With Love, To Dubai with Love Episode 2 & To Dubai with Love..de [...]

    ReplyDelete