Copyrights @ To Be HurulAini 2014. Designed By Templateism.com | Templatelib.com

Tuesday, June 30, 2009

23 comments:

  1. huhu...aku nak promo kat friendster dengan facebook segan la plak...ramai kawan tahu nanti heheh...anyway aku suka banner animation..membuatkan aku nak letak banner ko kat blog aku..lagipun blog nie aku rajin baca....kita perlulah support each other...penat dow buat karangan kalau orang tak bacca hehe..
    .-= pear´s last blog ..Apa itu editing? =-.

    ReplyDelete
  2. aku bukak frenster pong sebab ader join group maktab kat sana..kalau x, x masuk dah..erm..
    .-= ashie´s last blog ..papaku pulang dari kota =-.

    ReplyDelete
  3. ambe x pernah guna friendster.

    ReplyDelete
  4. rajin kamu edit2 frenster ko.. ermm.. ko edit profil aku bole tak?? ehehe
    .-= Jard´s last blog ..Gile a'ah... =-.

    ReplyDelete
  5. huhu.. dulu friendster sangat menjadi kegilaan aku.. tp skrng, nk login pun malas.. knp ntah aku pun tak tahu.. maybe sbb kawan2 pun x aktif kot. yer la, kalau kita je yg rajin hantar komen @ testimoni tp x berbalas, mcm syok sendiri pula kan.. sbb tu lah aku dah malas nk hantar komen bagai. huhu..
    .-= azizwan(dot)com´s last blog ..Aku rajin baca blog kau, tapi kan.. =-.

    ReplyDelete
  6. tok sama lah kite...
    .-= wai em´s last blog ..Queen Seon Duk - Episode 3 & 4 =-.

    ReplyDelete
  7. hehehe.....edit info je....CSS dibiar je....
    edit profile?siyes ke? boleh insyaAllah...tapi masa weekend baru free sikit.....hehe

    ReplyDelete
  8. urm....sebab tu aku edit profile kat FS baru promo blog...hihihi...
    kat FB mmg aku x promo kecuali ngan classmate aku...hihi

    ReplyDelete
  9. :mrgreen: betul2...tu yg malas lagi ngan FS ni....semua kengkawan dh aktif kat FB je...huhu

    ReplyDelete
  10. frenster aku pun dah bersawang. skang pakat gi serbu fb. ley men ghost hunters, mousehunt, barnbuddy, pet society bla bla
    .-= lilacfla´s last blog ..Things to look up before going to Hogwart =-.

    ReplyDelete
  11. :smile:

    Frenster..kadangkala jerk aku bukak, tupun x sekerap Facebook. Skrg lebih kepada Facebook sebab FB ader game2 yang menyeronokkan macam Vampire Wars, Mafia Wars, The Zoo dll beside we can find frenz...
    .-= Chem5007´s last blog ..Nobody - English Version =-.

    ReplyDelete
  12. huhu bila la blog aku akan di iklan disini eh?

    erm friendster.. aku jarang sekali bukak... tapi facebook lagi jarang... layan mespes aje sbb ramai kenalan yg aktif... hahhaa...
    .-= Kill-Vearn´s last blog ..Transformers II: Scene in Youtube =-.

    ReplyDelete
  13. ari tu aku cari banner ko x jumpa2.....malas nak pasang banner 125x125 dulu...macam serabut sangat sidebar tu...hehe...kalau ko x kisah aku letak banner ko kat sidebar bhgn bwh skali nanti aku letak la...hihi

    ReplyDelete
  14. dulu ada gk blog kt fs, tp x penah tulis apa2
    skrng ni dah terabai blog tu, fokus kat blogspot je

    ReplyDelete
  15. selalu gak promot
    .-= adol´s last blog ..AZAB YANG MENYAKITKAN… =-.

    ReplyDelete
  16. facebook..yeah..hehe
    facebook nk tau keadaan kwn..
    blog leh org tau keadaan kite plak..hehe
    .-= Mohd Nasri Md. Nasir´s last blog ..Ketenangan Jiwa =-.

    ReplyDelete
  17. aku setuju..aku pon begitu..hohoho :lol:
    .-= PutraMalaya´s last blog ..Fitnah Bermaharajalela =-.

    ReplyDelete
  18. camni statistik penggunaan friendster.adakah ada org lagi gunakannya.wahai hurul aini adakah anda ketahui
    .-= power rangers´s last blog ..30 Bag laptop yang kreatif =-.

    ReplyDelete
  19. nk wat gak banner animation tu..cmne ek? bg link :???:
    .-= MuNsYi-SaMa´s last blog ..Michael Jackson's brother, Jermaine Jackson [Muhammad Abdul Aziz] says.. =-.

    ReplyDelete
  20. Ko buat satu profile palsu, letak gambar awek cun or seksi...then letak kod redirect ke url blog lam friendster...

    then ko view and add ramai orang...sure mencanak2 traffik la...hehehe
    .-= EiNS´s last blog ..Dilema kehabisan bandwith – Seminggu tanpa JomPHP =-.

    ReplyDelete
  21. woooo...bagus gak idea ni...hahaha....kemungkinan akan diapply...wakaka :lol:

    ReplyDelete
  22. salam...ade frenster gak?
    agak terabai la frenster tu,sbb twitter leh combine dgn fb.Update twitter update la fb,hehehe :idea:

    cik hurul_aini bergelombang blogging lak...patutla byk dpt keyword yg menarik2 kat google
    .-= muhammad fakhruddin´s last blog ..Siri 3 : Umur Ummat ... =-.

    ReplyDelete
  23. [...] tahu sejarah aku berblog, boleh baca di About Hurulaini; Jejak kasih Friendster & Ahlan wa [...]

    ReplyDelete