Copyrights @ To Be HurulAini 2014. Designed By Templateism.com | Templatelib.com

Tuesday, May 5, 2009

30 comments:

  1. huhu... sayu beb aku baca.. :sad:
    macam kena tinggal pulak... hehe...

    tapi aku macam tak selesa pulak bila kawan2 tau aku ada blog...
    ye la.. luar aku lain kat internet aku lain.. ntahla..
    tapi yang penting kena happy...

    ReplyDelete
  2. huhu... sbb xmo sedey2 ni la aku xmo bertukar tempat...

    duduk jela kat blogspot tu... heheheh

    Ryehana’s last blog post..Mamito

    ReplyDelete
  3. mcm tu ek prasaan tinggalkan blog lame..cpt gak dpt pkai domain sendiri..bile la nk merase pakai domain sendiri nih..erm,blog baru ni pulak bile nak buat contest..heeee.. :mrgreen:

    milimilo’s last blog post..STICKY MODE - announcement # 2

    ReplyDelete
  4. best bila ada hosting sdri
    mcm² boleh letak...
    x mcm blogspot, limit jer


    pape pun selamat berkarya
    aku sokong

    KhairiL's’s last blog post..Hebat

    ReplyDelete
  5. cane nak wat domain sendiri?

    ReplyDelete
  6. haha...kengkawan & family aku kat luar pun byk yg x tau aku ada blog...haha...segan la, mcm pelik2 je idea aku kat sini...haha

    p/s:lupa pulak aku nak minta ko tukar yg kat ntahla.net tu....haha...tlh tukar ye, ke kena submit baru?

    ReplyDelete
  7. kena beli domain & hosting, renew every year...ada jugak domain & hosting free, tp pepaham je la benda free x terjamin:)

    ReplyDelete
  8. ada peluang nak teroka ilmu baru, aku cube je la tukar ke WP...hehe...best guna WP ni, tu yg aku tukar tu...hoho

    ReplyDelete
  9. byk sangat org buat kontest skarang ni...biar la reda dulu...lgpun xde idea nak buat apa...haha

    ReplyDelete
  10. hohoho...domo arigato guzaimasu :)
    blogsport & WP msg2 ada kelebihan...hosting ni aku xnak beratkan sangat...hahaha...

    ReplyDelete
  11. selamat berblog. hehe. x ramai blogger pompuan gune wordpress self hosted. laki je dominan. semoga bjaya ek~

    ubey’s last blog post..Siri Lepas Geram 1: Sahabat?

    ReplyDelete
  12. aku dulu2 nangis bile tukar...
    wahahahahahahaaaa....
    aku tipu je...

    ak xpernah ade blogspot pon...wakakakaaa...

    zelo55’s last blog post..Angan-angan (Idea) Aku!

    ReplyDelete
  13. huk huk huk..sedih nye nak tinggal yang tuh..tp yang ni best jugak...hehe

    ashie023’s last blog post..-->Al Hikayat Hari Ini..

    ReplyDelete
  14. aku jeles ko ada rumah lg best

    huhuhu

    Luffy’s last blog post..I LIKE WOMEN WITH FIFTY

    ReplyDelete
  15. tuai padi antara masak
    esok jangan layu-layuan
    intai kami antara nampak
    esok jangan rindu-rinduan ...

    hoho .. sedih lak nyanyi lagu klasik tu ..
    sesuai utk tema post kali nih... hoho

    hydir’s last blog post..Agak-agak bila kita boleh kapel?

    ReplyDelete
  16. arega anatano mirai e.... isk3... rindu siot kat lagu tuh... goodbye blog lama ko :-h
    tata :-h
    miz u :-h
    we will remember u :-h

    Kill-Vearn’s last blog post..Adding ‘Copy To’ and ‘Move To’ Command

    ReplyDelete
  17. takpe2...jgn sedey2..
    jd kan ia nya kenangan terindah..cewah2 aku nih..kemain lg..ahaks

    bunyik nye mcm ko syg sgt kat blogspot tu ey..
    huhu..

    aku ngan blog aku, time aku boring je aku usik...

    bleh dikatakan aku dgn rasmi nya start berblog pada DIS 2008..tapi ko tgk je la post2 aku..bape kerat je sebulan..tak sampai 10 pon post..hak3...
    compare kan dgn blog ini dan blog2 yg lain..huhuhu..kerdil nye aku..ahaks..

    apa pon, tahniah la da ada WP..da ada domain sndiri gitu..aww..ahaks :lol:

    senapang’s last blog post..4 Hari Lagi…

    ReplyDelete
  18. xmao sdih2...
    xmao.xmao.
    hehe..
    xpe la,da maju stapak..
    yg lame jdk kenangan terindah
    bak kate samsons heheh..

    ReplyDelete
  19. Tahniah kerana berpindah ke wordpress. :D

    GM’s last blog post..Flame Of Recca History

    ReplyDelete
  20. bye bye jugak kat hurulaini[dot]blogspot[dot]com

    smoga bertambah sukses dengan hurulaini[dot]net ni ye...:)

    ReplyDelete
  21. tak payah tukar pon takpe kan..
    sebab dia redirect...

    tapi kalau nak boleh jer...
    sila la isi borag semula yer...
    :grin:

    menteil’s last blog post..Kesedihan Bukan Kepedihan

    ReplyDelete
  22. waaa..... suatu proses tranformasi yang hebat......

    hazman aka species1980’s last blog post..Mana satu TELEFON anda?

    ReplyDelete
  23. hihi..yg penting tetap leh berkongsi macm2 kan. blogspot ke, .net ke...

    sayang la tapinye, banner hr tu cun!

    nurain’s last blog post..aku memang mental. tapi anonymous tu bacul tau.

    ReplyDelete
  24. jelesnya.. dah ada rumah baru...
    aku dok tumpah lagi umah blogspot...

    h3r0’s last blog post..Jahanam punya peragut....

    ReplyDelete
  25. TQ...doakan ye semoga terus bertapak di dunia blog ni...hehe

    ReplyDelete
  26. ciss....ko budak canggih, aku ni siapa la...pakai je benda free dulu utk dpt pengalaman...hahaha

    mesti ko dengki kan ko xde kenangan istimewa mcm ni...(haha, ayat counterattact:))

    ReplyDelete
  27. aku lg jeles blog ko byk pengunjung & byk bg komen walau biasanya ada 2 entry sehari...hehe

    ReplyDelete
  28. huhu, banner lama payah nak dipasang kat layout ni...huhu...

    ReplyDelete
  29. bubyeee
    waa
    besh besh

    joegrimjow’s last blog post..sticky mode lagi!!!

    ReplyDelete
  30. [...] peminat drama jepun & korea; dan yang kedua geng blogger umum. Aku pernah ceritakan dulu dalam entri ini ceritera pembaca-pembaca awal ketika masih mula berblog di blogspot dulu. Antara orang yang awal [...]

    ReplyDelete