Copyrights @ To Be HurulAini 2014. Designed By Templateism.com | Templatelib.com

Friday, May 1, 2009

35 comments:

  1. selamat berumah baru...
    nanti boleh tumpang teduh... :grin:

    ReplyDelete
  2. cis potong.. hehe..

    (saje nak try thread comment sebenanyer)
    :twisted:

    ReplyDelete
  3. Salam rumah baru
    salam hari pekerja
    salam berblogging
    salam togemon

    muahahaha :D

    ReplyDelete
  4. salam... tahniah atas kemenangan ko dan akhirnya ko menyertai juga geng kami di wordpress... aku pon pelik entri2 ko yg mcm ape tah tuh.. rupa2nya ingat nak tutup blog tros, rupanya ada blog baru.. tahniah lagi sis... moga dengan berblog di sini ko lebih mantap memberikan input2 yg hebat serta bermakna... kalo ada masalah ape2 leh la tanya aku.. aku akan cuba sket2 bantu ko tentang wordpress ni...

    psstt: nak tanya hosting mana ko beli? domain? bape harga.. bg taw oke...

    ReplyDelete
  5. testing threaded comment.. menteil jom deting :">

    ReplyDelete
  6. tahniah..tahniah.. haha..

    (saja reply sbb nak nama aku ada kat atas-atas) :mrgreen:

    ReplyDelete
  7. jeles gila...org tu dah tukar ke wordpress.dah ada hosting ngan domain sendiri...aku yg masih lum berhijrah lagi..adoi..

    ReplyDelete
  8. hohoh aku punya blog pon bday bulan 4 gak rasanya..

    ReplyDelete
  9. dah rasmi dh pun...haha...sila2...tq2

    ReplyDelete
  10. tq2...mengada sungguh nak nama kat atas..hoho

    ReplyDelete
  11. TQ2 :oops: hoho....

    ReplyDelete
  12. malas pulak nak reply 1,1...haha...TQ sume :smile:

    ReplyDelete
  13. haha.... klaka aku baca...
    bukan wajib lor...

    ReplyDelete
  14. arghhh.. tuan empunya blog sudah mensuspenkan aku.. ingat beliau seyes nk berhenti dr blog. rupa2nya beliau cuma nak pindah rumah saja. hurm..

    apa2 pun, selamat dtng ke WP dan tahniah sbb dah ada domain sendiri.. nice domain tu. i like katanya. hehehe :lol:

    ReplyDelete
  15. dah maju huh! anyway congrats dgn blog baru tok, semoga sukses selalu! hehe
    *bila aku mok ada blog aku dirik tok :cry: *

    ReplyDelete
  16. wah..nak jugak ade domain sendiri..tp mane nk cekau duit byr..bljr pon mntk scholar pama..tahniah2..ni yg rase bkobar2 nk join contest khairil nk mng domain milimilo.com..hihi :)

    ReplyDelete
  17. Welcome to the club
    mmg cun tarikh yang dipilih
    kalau tukar selalu theme
    takut trafik sesat plak nnt
    Huhuh

    ReplyDelete
  18. nak tanya...

    camana wordpress monitor entri2 baru blog kawan?

    blogspot ada GOOGLE READER.. wordpress??

    ReplyDelete
  19. aku takat ni masih guna bloglist kat http://hurulainilink.blogspot.com

    kalau x boleh guna RSS FEED...nanti aku pasang FEEDBURNER kat sini...hoho

    ReplyDelete
  20. waaaaaa tak aci aku tak dijemput
    untuk merasmi kat sini... argh... tensinye~

    sedih sungguh aku dipinggirkan... erk tak pe la..
    aku tak pames pon macam orang lain.. hehehe
    tapi atlease bagi tau la hang dah pindah...
    dah la time siang aku memang tak sempat nak bertweet..
    yapeedaa... tau tau hang dah pindah umah baru.

    ni saje menyampok bawah komen menteil..
    saje dengki kat die.. hahaha~

    lepas ni dah tak mo ade entri entri malas dah..
    sebab dah berdomain ni orang cakap
    macam dah kawin... muahaha... mane boleh
    bagi malas sebagai alasan untuk tak mo masak
    untuk suami... so same la macam berblog dengan
    ade nye domain sendiri... ingat tuh... :!:

    ReplyDelete
  21. hahaha....blogger lain banyak tau dr tweet aku mlm tadi...aku x suka sepam twitter, jadi promo skali skala je la...hohoho....

    pasal entri malas2 tu, insyaAllah aku buatkan entri2 yg berisi...hoho
    tapi metafora ko pasal perbandingan antara blog & suami mmg best la....hahha

    ReplyDelete
  22. tq etemon...hohoho

    ReplyDelete
  23. TQ..TQ....mmg in process nak blajar pasal WP ni...hohoho...byk lg nak explore...haha

    entri pelik2 kat blog lama sbb nak buat countdown & jaga trafik...haha

    hal domain & hosting, kawan aku yg tolong aturkan...aku tinggal bayar je...haha...betul, siyes..aku cuma take over bila dah siap install WP sume...haha

    ReplyDelete
  24. ada satu lagi, commentluv...tapi hanya dpt detect kalau kita tinggalkan komen kat blog yg pasang plugin comment luv ni

    ReplyDelete
  25. gile bangga aku dpt rasmikan blog ni.. hoho =P

    ReplyDelete
  26. wah :) blog baru seyh. bace tajuk td ingat not blogging terus. huu~
    i'll link this one ^^

    cik siti penguin’s last blog post..My fate, my future.

    ReplyDelete
  27. wahh tahniah sbb dah ada rumah baru
    aku pun nk tukar gk ke WP, tp tggu dulu bln 10 baru nk tukar
    ni semua sbb terpengaruh dari hasutan dari chokilala
    :neutral:

    KhairiL's’s last blog post..Siapa Nak Join...

    ReplyDelete
  28. jap ape maksud komen ni? blogspot ade google reader?

    ReplyDelete
  29. kalau sesiapa yg ada google akaun, boleh baca feed guna google reader...biasa user blogspot advance guna ni, aku guna kaedah kuno blogwalking 1-1 blog...hoho..
    aku rasa WP user banyak pakai FEED Burner rasanya :smile:

    ReplyDelete
  30. huh? apa salahnya kalau baca WP punya blog guna google reader jugak. hoho aku subscribe banyak blog guna google reaader tak kira WP ke blogspot ke..nak tau kalau ada entry baru.. pastu kalau best aku melawat blog tu pastu baca entry tu sampai habis kat situ.. hohohoho

    ReplyDelete
  31. waaa
    adakah kene follow lagi ni?

    joegrimjow’s last blog post..sticky mode contestku!!!

    ReplyDelete
  32. tahniah2...mmg bijak cik hurulaini memiliki domain sendirik..
    pastu pemilihan DOT NET tu mmg la amat bijak..hehe :mrgreen:

    senapang’s last blog post..Mari Bergila-gila tgk TV di MadTV !!!

    ReplyDelete
  33. salam...
    aku sebenarnya x tau apa specialnya dotnet...org recommend, aku beli je,...hoho..moga boleh diterangkan :grin:

    ReplyDelete
  34. [...] Untuk tahu sejarah aku berblog, boleh baca di About Hurulaini; Jejak kasih Friendster & Ahlan wa Sahlan. [...]

    ReplyDelete