Copyrights @ To Be HurulAini 2014. Designed By Templateism.com | Templatelib.com

Thursday, January 15, 2009

16 comments:

  1. makseh sal sharing this info. penting k donlod cta korea~ hihihi

    ReplyDelete
  2. hehe...appy...blaja juak...dpt ktk dwld crita...haha....boring mek nangga crita best2 tp xda member nak k bincang pasal crita ya...ehehe

    ReplyDelete
  3. edeh. bnda tok k blaja juak? hihi. p da kawan mek xplain sal torrent ngan kamek lok time study. x faham mek. dh last2 mek padah ngan nya. gus nya donlod jak crita. lak mek copy dr nya jak. ssh2 jak bha :p hihi

    ReplyDelete
  4. hehe...py, mun ada sumber mok minta crita senang la....mun xda ya yg susuah ya...ehehe

    ReplyDelete
  5. huhu mendalam sungguh ilmu menorrent anda yek..
    lama da tak menorrent sejak mempelajari ilmu direct dload plak..eehehehe

    ReplyDelete
  6. haha...ilmu menorrent penting utk dptkan drama & movie free...hehe

    ReplyDelete
  7. hohoh otai torret rupanya.. hehehe pasni boleh upkan web tracker plak ek.. hohoho

    ReplyDelete
  8. to topo: hohoho, mana ada otai pun...belajar sbb nak guna...hohoho...nak upkan web tracker....aku pun x reti...hohoho

    ReplyDelete
  9. [...] THE MOST IMPORTANT ONE… NANTIKAN SAMBUNGAN–> HOW TO DOWNLOAD USING TORRENT TORRENT SIRI 2: STEPS OF DOWNLOADING USING TORRENT tweetmeme_url = 'http://hurulaini.net/torrent-siri-1/';tweetmeme_style = 'compact'; HypoTheSiS [...]

    ReplyDelete
  10. Camna setting kalau guna broadband. Guna torrent ni takde virus ker?

    ReplyDelete
  11. tak sure kalau broadband macam mana...secara kasar sama je langkah....cuma kalau broadband share IP akan ada sedikit masalah nak connect.

    Virus biasanya takde la, tapi kena hati-hati jugak pilih file .torrent dari sumber yang okay...tapi kebiasaannya selamat la...hehe

    ReplyDelete
  12. tq.. naek berpinar baca torrent siri 1 smpi x perasan ada yg laen.. hohohhohooh... setel.

    ReplyDelete
  13. tak leh gak nak open port

    ReplyDelete
  14. macam mana nak open port kat firewall supaya org leh connect ngan saya..saya x dpt nak wat all access pd inbound ngan outbound

    ReplyDelete